Love on the beach


 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 selena gomez

Go down 
AuthorMessage
Teodora^^
Tek si se registrovao/la!
Tek si se registrovao/la!
avatar

Female
Number of posts : 31
Age : 21
Lokacija : beograd,srbija
Fan deo :
Registration date : 2010-12-19

PostSubject: selena gomez   Sun Dec 19, 2010 4:09 pm

Селена Мари Гомез (енгл. Selena Marie Gomez, 22. јул 1992, Гранд Прерие, Тексас)[1] је америчка глумица и пјевачица, најпознатија по улози Алекс Русо (енгл. Alex Russo) у Дизнијевој оргиналној серији Чаробњаци из Вејверлија (енгл. Wizards Of Waverly Place). Глумила је у пар телевизијских филмова као што су: Још једна прича о Пепељузи (енгл. Another Cinderella Story) и Програм принцезине заштите (енгл. Princess Protecition Program).
Прије Дизнија, Селена је глумила у дјечијој серији Барни и пријатељи (енгл. Barney&Friends). Године 2008. потписала је уговор са Hollywood Records компанијом те снимила пјесме за филм Tinkerbell (Звончица), Још једна прича о Пепељузи (енгл. Another Cinderella Story) те пјесме из серије Чаробњаци из Вејверлија (енгл. Wizards Of Waverly Place. Са својим бендом Selena Gomez&The Scene издала је свој први албум под називом Kiss&Tell. Албум је пуштен у продају 29. септембра 2009. године.
Она је једино дијете Рикарда Гомеза и Менди Тефи. Мајка ју је родила када је имала 16 година. Када је имала 5 година родитељи су јој се растали, а мајка се у 2006. години преудала за Брајана Тефеја. Мајка јој је мексичког поријекла, а отац јој је Италијан.
Back to top Go down
View user profile http://www.anahirocksserbia.com/forum.htm
 
selena gomez
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Love on the beach :: Celebrities :: Hollywood's faces-
Jump to: