Love on the beach


 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 O NJEMU

Go down 
AuthorMessage
<3 Anaxi <3
ADMIN
ADMIN
avatar

Female
Number of posts : 512
Age : 23
Lokacija : Sa RBD na moru
Fan deo :
Registration date : 2008-09-07

PostSubject: O NJEMU   Sat Jan 10, 2009 5:08 pm

Širom sveta se proslavio u kao Manuel Agire u seriji "Buntovnici" i kao pevač u kvartetu Erreway. Nadimci su mu Feli i Felu.
elipe je sin glumaca Huana Karlosa Kolomba i Patrisije Egija. Ima stariju sestru. Odrastao je u Meksiku, a onda se u drugoj polovini devedesetih preselio u Argentinu. Trenutno živi u Buenos Ajresu.

Karijeru je započeo u seriji Sonata de luna (1992), a prvu veću ulogu imao je iste godine u seriji Deda i ja. Nakon što je glumio u nekoliko meksičkih serija, priključio se serijalu "Mali Anđeli" (1995). Tu je tumačio Felipea Mehijasa.

Takođe je 2001. igrao Felipea Mehijasa u seriji Mali Anđeli, Istorija i filmu Mali Anđeli: Zraci Svetla.pak, svetsku slavu dostigao je 2002. godine u seriji "Buntovnici". U ovoj seriji je glumio Manuela Agirea, jednu od glavnih uloga, i tako postao član grupe Erreway. Sa grupom je snimio tri albuma, imao nekoliko turneja i snimio film Erreway: 4 Puta (4 Caminos). Onda se grupa razišla.Dalja glumačka karijera se nastavila uzlaznom putanjom. Glumio je u serijama Floricienta (2004), Doble Vida(2005) i Amor Mío (2006), a zatim u filmu Cañitas. Presencia (2007).

Trenutno glumi Luča Fiera u seriji Son de Fierro, koja je jedna od najgledanijih argentinskih serija ikada. U seriji glumi sa argentinski velikanom Eduardom Laportijem.2006. godine, Erreway je imao turneju po Španiji, gde su promovisali svoju kompilaciju hitova El Disco de Rebelde Way. Ipak, bila su prisutna samo tri člana, Kamila Bordonaba, Benhamin Rohas i Felipe, bez Luisane Lopilato. Trojka je nastavila sa radom 2007. godine, kada su izdali album Vuelvo. U septembru 2007. su krenuli na turneju po Španiji, a svi koncerti su im rasprodati.Pet godina se zabavljao sa Luisanom Lopilato. Raskinuli su pred početak snimanja serije "Buntovnici". "Lu je osoba kakva se retko sreće u životu. To je bilo više od privlačnosti među glumcima. Zaista sam je voleo", kaže Felipe o ovoj vezi, i dodaje: "Iza nas je 5 godina zajedničke sreće. Oboje bismo želeli da uzroci našeg raskida ostanu tajna".

Kolale su priče da su se Felipe i Kamila Bordonaba zaljubili na snimanju serije Son de Fierro. "To su gluposti", rekao je Felipe, "Kami mi je kao sestra, njoj mogu sve da kažem".

Trenutno je u vezi sa izvesnom Dolores.
Back to top Go down
View user profile http://anahi-princessa.bestforum.net
 
O NJEMU
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Love on the beach :: Felipe Colombo-
Jump to: